2009. december 16., szerda

A Bumeráng is folytatja!

Vége a Bumerángnak, legalábbis a Boros-Bochkor páros műsorvezetésével. Információink szerint a páros 2010 elején a Neo FM-en folytatja műsorát, de a Bumeráng név a Slágeré marad. 

NÉVVITA - A Bumeráng név nélkül menetel tovább Boros Lajos és Bochkor Gábor. A műsorvezető- páros hosszú huzavona után végre megegyezett az egyik kereskedelmi rádióadóval, ám információink szerint az álmuk nem vált valóra maradéktalanul.
– A Bumeráng nevet nemvihetik tovább Bochkorék. Több mint tíz évig futott ezen a néven a műsoruk, most azonban változtatniuk kell, a Bumeráng ugyanis a Sláger Rádióé marad. A cég amerikai tulajdonosa elengedte a fiúkat, de a névhez ragaszkodott – állítja a magát bennfentesnek tartó informátor, aki szerint a páros már írásban is elkötelezte magát a Neo FM mellett.

Ez az információ azért sem meglepő, mert néhány héttel ezelőtt maga Boros Lajos mesélte lapunknak, hogy valóban megkereste őket az új rádióadó, és ajánlata több szempontból is ideálisnak tűnt, ám akkor még nem véglegesítették a megállapodást. Bochkorék aláírták a szerződést az új adóval, ám ezt még nem szeretnék nyilvánosságra hozni. Sajtótájékoztatón akarják bejelenteni a nagy hírt, de csak a jövő év elején indul újra a műsor, ezért még várnak egy kicsit – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő informátor.

Ezt a hírt a harmadik műsorvezető, Voga János is megerősítette.
– Január 18-án, egy hétfői napon indulunk, a név ügyében azonban még nem tudok semmi biztosat – mondta a rádiós.

Nincsenek megjegyzések: